Στο φόρουμ μπορείς να ζητήσεις προσκλήσεις για όποια σελίδα θέλεις!
Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο
[ Δες όλη τη λίστα ]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Αρέσει στον χρήστη DreamSpirit
Αρέσει στον χρήστη Horhe
Αρέσει στον χρήστη kkostas
Kai oute tha pareis ego pou milisa mia fora me kapious staff apo ekei den deinoune prosklisis mono se filous lenesoneigr έγραψε:Καλημερα καμια απαντηση νεκρα του παρων θεματος.
και καλα ποιοι ειναι αυτοι οι φιλοι τους ; ξενοι ; οχι ελληνες ; δεν ηταν στο gamato αυτοι ;DreamSpirit έγραψε:Kai oute tha pareis ego pou milisa mia fora me kapious staff apo ekei den deinoune prosklisis mono se filous lenesoneigr έγραψε:Καλημερα καμια απαντηση νεκρα του παρων θεματος.
Καλημερα αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε αυτα τα νουμερα που φαινονται στα στατιστικα του τρακερ ειναι ψευτικα ;theman έγραψε:Καλησπέρα! Δεν μπαίνει κανένας στον συγκεκριμένο τρακερ, δυστυχώς. Είμαι uploader σε αρκετά τορενταδικα και έχω καταφέρει να γίνω μέλος σε όλους τους μεγάλους τρακερ ελληνικούς/ξένους αλλά δεν έχω βρει πουθενά άτομο να είναι μέλος στον grtz. Μην το παλεύετε άδικα. Αν δεν βρείτε ή αν δεν ξέρετε άτομο που είναι μέλος εκεί δεν πρόκειται κανένας να σας δώσει έτσι χύμα πρόσκληση. Φαίνεται ότι ο τρακερ είναι "παρειστικος" οπότε δύσκολα χώνουν άτομα μέσα.
Τι να σου πω... εγώ δεν είμαι μέλος εκεί και ούτε έχω κυνηγήσει κάποια πρόσκληση ώστε να μπω. Για να είναι τόσο "κρυφός" ο τρακερ κάτι άλλο παίζει. Τα παραπάνω που έγραψα που τα είχε πει φίλος που ήταν μέσα και μου πρότεινε να μπω αλλά τότε δεν το εψηνα και η συζήτηση έμεινε εκεί. Πριν καιρό που ήθελα να δω τι παίζει τώρα εκεί μέσα δεν βρήκα άνθρωπο που να είναι μέλος. Και τι μανία σας έχει πιάσει όλους να μπείτε; δε νομίζω να έχει τίποτα το "τρελό" εκεί μέσα, τόσα τορενταδικα υπάρχουν που πλέον βρίσκεις ο,τι θέλεις. Τεσπά, όσοι ενδιαφέρεστε ελπίζω να βρείτε πρόσκληση κάποια στιγμή.soneigr έγραψε:Καλημερα αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε αυτα τα νουμερα που φαινονται στα στατιστικα του τρακερ ειναι ψευτικα ;theman έγραψε:Καλησπέρα! Δεν μπαίνει κανένας στον συγκεκριμένο τρακερ, δυστυχώς. Είμαι uploader σε αρκετά τορενταδικα και έχω καταφέρει να γίνω μέλος σε όλους τους μεγάλους τρακερ ελληνικούς/ξένους αλλά δεν έχω βρει πουθενά άτομο να είναι μέλος στον grtz. Μην το παλεύετε άδικα. Αν δεν βρείτε ή αν δεν ξέρετε άτομο που είναι μέλος εκεί δεν πρόκειται κανένας να σας δώσει έτσι χύμα πρόσκληση. Φαίνεται ότι ο τρακερ είναι "παρειστικος" οπότε δύσκολα χώνουν άτομα μέσα.
Και ΑΝ ειναι ψευτικα με τοσα εγγραμενα ατομα εκει μεσα και με τοσα τορρεντς ανεβασμενα τοτε ποια η λογικη τους ;
Πηγη εικονας: http://torrentinvites.org/f36/greek-torrents-grtz-general-2022-review-605305/
PeeratikoAlonso έγραψε:Καλημερα,πες κανενα καλο τορρενταδικο......
Ναι ομως με τοσα τορρεντς οπου υπαρχουν εκει μεσα δεν τα βρισκουμε στους αλλους τρακερς που ειμαστε μελη και τα αναφερες πιο πανωtheman έγραψε:Τι να σου πω... εγώ δεν είμαι μέλος εκεί και ούτε έχω κυνηγήσει κάποια πρόσκληση ώστε να μπω. Για να είναι τόσο "κρυφός" ο τρακερ κάτι άλλο παίζει. Τα παραπάνω που έγραψα που τα είχε πει φίλος που ήταν μέσα και μου πρότεινε να μπω αλλά τότε δεν το εψηνα και η συζήτηση έμεινε εκεί. Πριν καιρό που ήθελα να δω τι παίζει τώρα εκεί μέσα δεν βρήκα άνθρωπο που να είναι μέλος. Και τι μανία σας έχει πιάσει όλους να μπείτε; δε νομίζω να έχει τίποτα το "τρελό" εκεί μέσα, τόσα τορενταδικα υπάρχουν που πλέον βρίσκεις ο,τι θέλεις. Τεσπά, όσοι ενδιαφέρεστε ελπίζω να βρείτε πρόσκληση κάποια στιγμή.soneigr έγραψε:Καλημερα αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε αυτα τα νουμερα που φαινονται στα στατιστικα του τρακερ ειναι ψευτικα ;theman έγραψε:Καλησπέρα! Δεν μπαίνει κανένας στον συγκεκριμένο τρακερ, δυστυχώς. Είμαι uploader σε αρκετά τορενταδικα και έχω καταφέρει να γίνω μέλος σε όλους τους μεγάλους τρακερ ελληνικούς/ξένους αλλά δεν έχω βρει πουθενά άτομο να είναι μέλος στον grtz. Μην το παλεύετε άδικα. Αν δεν βρείτε ή αν δεν ξέρετε άτομο που είναι μέλος εκεί δεν πρόκειται κανένας να σας δώσει έτσι χύμα πρόσκληση. Φαίνεται ότι ο τρακερ είναι "παρειστικος" οπότε δύσκολα χώνουν άτομα μέσα.
Και ΑΝ ειναι ψευτικα με τοσα εγγραμενα ατομα εκει μεσα και με τοσα τορρεντς ανεβασμενα τοτε ποια η λογικη τους ;
Πηγη εικονας: http://torrentinvites.org/f36/greek-torrents-grtz-general-2022-review-605305/
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης