Στο φόρουμ μπορείς να ζητήσεις προσκλήσεις για όποια σελίδα θέλεις!
Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο
[ Δες όλη τη λίστα ]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αρέσει στον χρήστη DreamSpirit
.............DreamSpirit έγραψε:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την soneigr στις Κυρ Μαρ 17, 2024 5:40 pm, 1 φορά
Αρέσει στον χρήστη nio100
Δεν ειπα οτι το υποστηριζω φιλε XanthiMan χαλαρωσε coolάρε αγαπητε μου. Απλος του ειπα καλοριζικο τιποτα περισσοτερο ομως το εσβησα. με ............................XanthiMan έγραψε:@soneigr, μ' έχεις απογοητεύσει εντελώς!
Να υποστηρίζεις αυτό το λαμόγιο!!
Μη μου ξαναζητήσεις τίποτα πιά!!!
ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ HELLASHUT.XanthiMan έγραψε:@soneigr, μ' έχεις απογοητεύσει εντελώς!
Αρέσει στον χρήστη soneigr
για τον απο πανω πηγαινε αυτο σιγουρα. χεχεχεχεχεχεXanthiMan έγραψε:Μα πόσο ηλίθιος είσαι;
Σε φτύνουν κατάμουτρα κι εσύ νομίζεις πως ψιχαλίζει
Eisai gia lipisi mallon den emathes tipota allo stin zoi sou kaimene ! Na xeris pantos se loipame auto exo na po !XanthiMan έγραψε:Μα πόσο ηλίθιος είσαι;
Δεν σχολιαζω τιποτα αλλο. Κανε οτι και οπως καταλαβαινεις. Εχει δικαιο ο XanthiMan απολυτο ο καθενας επιλεγει στρατοπεδο που θελει να ειναι ετσι εγω επιλεξω το στρατοπεδο του @xanthiman και τελιωσαμε. ο καθενας στο δικο του στρατοπεδο και σπιτι και ο καθενας ξερει τα δικα του χωραφια με αρετη και τολμη. Εχεις δειξει τον πραγματικο σου εαυτο επειδη δεν σου αρεσε η αληθεια. ΟΚ ο καθενας στο στρατοπεδο του και στο σπιτι του τοτε με τις επιλογες του και να τις στηριξει. Εγω δεν φοβηθηκα μην χασω τα αρχεια του XanthiMan αλλα αγαπω λατρευω τον τυπο αυτον και τα μουσικα του αρχεια εχει διαφορα. Καλη συνεχεια. Και δεν νιωθω τυψεις ουτε τιποτ ειμαι σκληρος και ετσι μου αρεσει με τις επιλογες μου. Δεν θα ξανα πατησω στο στεκι σου τελος οριστικο. Και ουτε σε στηριξα και σε υποστηριξα απλος για το καλο εγραψα ενα απλο καλοριζικο τιποτα περισσοτερο που σημαινει να εχει μια νεα αρχη στο νεο scirpt σου.DreamSpirit έγραψε:Eisai gia lipisi mallon den emathes tipota allo stin zoi sou kaimene ! Na xeris pantos se loipame auto exo na po !XanthiMan έγραψε:Μα πόσο ηλίθιος είσαι;
Ante ta kouvadakia sou kai ekei glipse ton kolo tou xanthiman kai kathe xanthiman alla mexri na stisis to site sou mallon eglifes ton diko mou pou vasika ego to ekana me oloi tin eilikrinia giati den exo tetoia themata alla opos paradextikes glifis gia na perneis auto pou theleis loipon paidia opianou tou aresei na ton gleifoune ton kolo kai tin vriski ekei parea me ton soneigr !!! Kali sinexia kai kali epitixeia alla den sou deino poli xrono dioti den exeis kan tin dinamei na kaneis kati monos sou gliftroni !!!!soneigr έγραψε:Δεν σχολιαζω τιποτα αλλο. Κανε οτι και οπως καταλαβαινεις. Εχει δικαιο ο XanthiMan απολυτο ο καθενας επιλεγει στρατοπεδο που θελει να ειναι ετσι εγω επιλεξω το στρατοπεδο του @xanthiman και τελιωσαμε. ο καθενας στο δικο του στρατοπεδο και σπιτι και ο καθενας ξερει τα δικα του χωραφια με αρετη και τολμη. Εχεις δειξει τον πραγματικο σου εαυτο επειδη δεν σου αρεσε η αληθεια. ΟΚ ο καθενας στο στρατοπεδο του και στο σπιτι του τοτε με τις επιλογες του και να τις στηριξει. Εγω δεν φοβηθηκα μην χασω τα αρχεια του XanthiMan αλλα αγαπω λατρευω τον τυπο αυτον και τα μουσικα του αρχεια εχει διαφορα. Καλη συνεχεια. Και δεν νιωθω τυψεις ουτε τιποτ ειμαι σκληρος και ετσι μου αρεσει με τις επιλογες μου. Δεν θα ξανα πατησω στο στεκι σου τελος οριστικο. Και ουτε σε στηριξα και σε υποστηριξα απλος για το καλο εγραψα ενα απλο καλοριζικο τιποτα περισσοτερο που σημαινει να εχει μια νεα αρχη στο νεο scirpt σου.DreamSpirit έγραψε:Eisai gia lipisi mallon den emathes tipota allo stin zoi sou kaimene ! Na xeris pantos se loipame auto exo na po !XanthiMan έγραψε:Μα πόσο ηλίθιος είσαι;
Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε θα τα καταφερω μην σε απασχολει καν αυτο το θεμα.DreamSpirit έγραψε:Ante ta kouvadakia sou kai ekei glipse ton kolo tou xanthiman kai kathe xanthiman alla mexri na stisis to site sou mallon eglifes ton diko mou pou vasika ego to ekana me oloi tin eilikrinia giati den exo tetoia themata alla opos paradextikes glifis gia na perneis auto pou theleis loipon paidia opianou tou aresei na ton gleifoune ton kolo kai tin vriski ekei parea me ton soneigr !!! Kali sinexia kai kali epitixeia alla den sou deino poli xrono dioti den exeis kan tin dinamei na kaneis kati monos sou gliftroni !!!!soneigr έγραψε:Δεν σχολιαζω τιποτα αλλο. Κανε οτι και οπως καταλαβαινεις. Εχει δικαιο ο XanthiMan απολυτο ο καθενας επιλεγει στρατοπεδο που θελει να ειναι ετσι εγω επιλεξω το στρατοπεδο του @xanthiman και τελιωσαμε. ο καθενας στο δικο του στρατοπεδο και σπιτι και ο καθενας ξερει τα δικα του χωραφια με αρετη και τολμη. Εχεις δειξει τον πραγματικο σου εαυτο επειδη δεν σου αρεσε η αληθεια. ΟΚ ο καθενας στο στρατοπεδο του και στο σπιτι του τοτε με τις επιλογες του και να τις στηριξει. Εγω δεν φοβηθηκα μην χασω τα αρχεια του XanthiMan αλλα αγαπω λατρευω τον τυπο αυτον και τα μουσικα του αρχεια εχει διαφορα. Καλη συνεχεια. Και δεν νιωθω τυψεις ουτε τιποτ ειμαι σκληρος και ετσι μου αρεσει με τις επιλογες μου. Δεν θα ξανα πατησω στο στεκι σου τελος οριστικο. Και ουτε σε στηριξα και σε υποστηριξα απλος για το καλο εγραψα ενα απλο καλοριζικο τιποτα περισσοτερο που σημαινει να εχει μια νεα αρχη στο νεο scirpt σου.DreamSpirit έγραψε:Eisai gia lipisi mallon den emathes tipota allo stin zoi sou kaimene ! Na xeris pantos se loipame auto exo na po !XanthiMan έγραψε:Μα πόσο ηλίθιος είσαι;
Sosta na sto po etsi Ellinikotata ta skata me ta skata apo oti apodeixtikes xestikes pano sou molis sou ipe to afentikouli sou pos den tha anevasi allo se esena epideis petaxtike palli san na min po ti kai esei xestikes ante re pio kato kai mion asxolistheis allo mazi mou tsoutsouro !soneigr έγραψε:Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε θα τα καταφερω μην σε απασχολει καν αυτο το θεμα.DreamSpirit έγραψε:Ante ta kouvadakia sou kai ekei glipse ton kolo tou xanthiman kai kathe xanthiman alla mexri na stisis to site sou mallon eglifes ton diko mou pou vasika ego to ekana me oloi tin eilikrinia giati den exo tetoia themata alla opos paradextikes glifis gia na perneis auto pou theleis loipon paidia opianou tou aresei na ton gleifoune ton kolo kai tin vriski ekei parea me ton soneigr !!! Kali sinexia kai kali epitixeia alla den sou deino poli xrono dioti den exeis kan tin dinamei na kaneis kati monos sou gliftroni !!!!soneigr έγραψε:Δεν σχολιαζω τιποτα αλλο. Κανε οτι και οπως καταλαβαινεις. Εχει δικαιο ο XanthiMan απολυτο ο καθενας επιλεγει στρατοπεδο που θελει να ειναι ετσι εγω επιλεξω το στρατοπεδο του @xanthiman και τελιωσαμε. ο καθενας στο δικο του στρατοπεδο και σπιτι και ο καθενας ξερει τα δικα του χωραφια με αρετη και τολμη. Εχεις δειξει τον πραγματικο σου εαυτο επειδη δεν σου αρεσε η αληθεια. ΟΚ ο καθενας στο στρατοπεδο του και στο σπιτι του τοτε με τις επιλογες του και να τις στηριξει. Εγω δεν φοβηθηκα μην χασω τα αρχεια του XanthiMan αλλα αγαπω λατρευω τον τυπο αυτον και τα μουσικα του αρχεια εχει διαφορα. Καλη συνεχεια. Και δεν νιωθω τυψεις ουτε τιποτ ειμαι σκληρος και ετσι μου αρεσει με τις επιλογες μου. Δεν θα ξανα πατησω στο στεκι σου τελος οριστικο. Και ουτε σε στηριξα και σε υποστηριξα απλος για το καλο εγραψα ενα απλο καλοριζικο τιποτα περισσοτερο που σημαινει να εχει μια νεα αρχη στο νεο scirpt σου.DreamSpirit έγραψε:Eisai gia lipisi mallon den emathes tipota allo stin zoi sou kaimene ! Na xeris pantos se loipame auto exo na po !XanthiMan έγραψε:Μα πόσο ηλίθιος είσαι;
Δες εσυ την δικια σου δουλεια και ασε με εμενα να κανω αυτο που ξερω καλυτερα με την ομαδα μου και με τους uploaders moderators dj μου και τα υπολοιπα μελη της διαχειρισης. Απλα μην ασχολεισαι. Ετσι ειναι σε καποιους αρεσουμε σε αλλους δεν αρεσουμε και τοσο πολυ αλλα δεν πειραζει ο καθενας τραβα την πορεια του και τον δρομο του. Εγω δεν ειπα οτι γλυφω για να περναει το δικο μου ουτε για να περνω αυτο που θελω ουδε ποτε μου θα το εκανα αυτο. Ο καθενας διαβαζει και κρινει μονος του οπως ξερει καλυτερα ο ιδιος του και πραπτει αναλογως. Καλη διανομη στο στεκι σου και στο δικο σου σπιτικο λοιπον και εμεις οι αλλοι στο δικο μας. Φαινεται οτι ορισμενες αληθειες στον διαδικτυακο χωρο απλα δεν αρεσουν και ενοχλουν καποιους δεν πειραζει ομως ο κοσμος εχει γνωμη μυαλο και διαλεγει σπιτι και στρατοπεδο. Εξαλλου κανουμε ολοι το κεφι μας που λεμε σε αυτο τον χωρο. Δεν θα γραψω κατι αλλο επειδη δεν εχω κατι αλλο να πω καλα να περνατε. Ο καθενας μας δουλευει και ενεργει οπως θελει ο ιδιος του τοσο απλα.
Για τις τελειες στην μεταφραση των ελληνικων σε ευχαριστω που με βοηθησες ως εκει ομως. Παντα το εκτιμαω αυτο και την καθε βοηθεια αν εσυ θελεις να πιστευεις αλλα των αλλων δεν σου αλλαξω γνωμη ουτε και κανενου εδω περα εχετε μυαλο εχετε λογικη και καντε οτι καταλαβαινετε.
Η απαντηση ειναι η σιωπη δεν ασχολουμαι αλλο εσυ γιατι ασχολεισαι ; Σου ειπα ανθρωπε μου πιο πανω πως αγαπω την μουσικη γενικοτερα και δεν το εκανα γι αυτον τον σκοπο. Δεν εχει νοημα να ασχολουμαι αλλο και να χαλαω τον χρονο μου απλα.DreamSpirit έγραψε:Sosta na sto po etsi Ellinikotata ta skata me ta skata apo oti apodeixtikes xestikes pano sou molis sou ipe to afentikouli sou pos den tha anevasi allo se esena epideis petaxtike palli san na min po ti kai esei xestikes ante re pio kato kai mion asxolistheis allo mazi mou tsoutsouro !soneigr έγραψε:Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε θα τα καταφερω μην σε απασχολει καν αυτο το θεμα.DreamSpirit έγραψε:Ante ta kouvadakia sou kai ekei glipse ton kolo tou xanthiman kai kathe xanthiman alla mexri na stisis to site sou mallon eglifes ton diko mou pou vasika ego to ekana me oloi tin eilikrinia giati den exo tetoia themata alla opos paradextikes glifis gia na perneis auto pou theleis loipon paidia opianou tou aresei na ton gleifoune ton kolo kai tin vriski ekei parea me ton soneigr !!! Kali sinexia kai kali epitixeia alla den sou deino poli xrono dioti den exeis kan tin dinamei na kaneis kati monos sou gliftroni !!!!soneigr έγραψε:Δεν σχολιαζω τιποτα αλλο. Κανε οτι και οπως καταλαβαινεις. Εχει δικαιο ο XanthiMan απολυτο ο καθενας επιλεγει στρατοπεδο που θελει να ειναι ετσι εγω επιλεξω το στρατοπεδο του @xanthiman και τελιωσαμε. ο καθενας στο δικο του στρατοπεδο και σπιτι και ο καθενας ξερει τα δικα του χωραφια με αρετη και τολμη. Εχεις δειξει τον πραγματικο σου εαυτο επειδη δεν σου αρεσε η αληθεια. ΟΚ ο καθενας στο στρατοπεδο του και στο σπιτι του τοτε με τις επιλογες του και να τις στηριξει. Εγω δεν φοβηθηκα μην χασω τα αρχεια του XanthiMan αλλα αγαπω λατρευω τον τυπο αυτον και τα μουσικα του αρχεια εχει διαφορα. Καλη συνεχεια. Και δεν νιωθω τυψεις ουτε τιποτ ειμαι σκληρος και ετσι μου αρεσει με τις επιλογες μου. Δεν θα ξανα πατησω στο στεκι σου τελος οριστικο. Και ουτε σε στηριξα και σε υποστηριξα απλος για το καλο εγραψα ενα απλο καλοριζικο τιποτα περισσοτερο που σημαινει να εχει μια νεα αρχη στο νεο scirpt σου.DreamSpirit έγραψε:Eisai gia lipisi mallon den emathes tipota allo stin zoi sou kaimene ! Na xeris pantos se loipame auto exo na po !XanthiMan έγραψε:Μα πόσο ηλίθιος είσαι;
Δες εσυ την δικια σου δουλεια και ασε με εμενα να κανω αυτο που ξερω καλυτερα με την ομαδα μου και με τους uploaders moderators dj μου και τα υπολοιπα μελη της διαχειρισης. Απλα μην ασχολεισαι. Ετσι ειναι σε καποιους αρεσουμε σε αλλους δεν αρεσουμε και τοσο πολυ αλλα δεν πειραζει ο καθενας τραβα την πορεια του και τον δρομο του. Εγω δεν ειπα οτι γλυφω για να περναει το δικο μου ουτε για να περνω αυτο που θελω ουδε ποτε μου θα το εκανα αυτο. Ο καθενας διαβαζει και κρινει μονος του οπως ξερει καλυτερα ο ιδιος του και πραπτει αναλογως. Καλη διανομη στο στεκι σου και στο δικο σου σπιτικο λοιπον και εμεις οι αλλοι στο δικο μας. Φαινεται οτι ορισμενες αληθειες στον διαδικτυακο χωρο απλα δεν αρεσουν και ενοχλουν καποιους δεν πειραζει ομως ο κοσμος εχει γνωμη μυαλο και διαλεγει σπιτι και στρατοπεδο. Εξαλλου κανουμε ολοι το κεφι μας που λεμε σε αυτο τον χωρο. Δεν θα γραψω κατι αλλο επειδη δεν εχω κατι αλλο να πω καλα να περνατε. Ο καθενας μας δουλευει και ενεργει οπως θελει ο ιδιος του τοσο απλα.
Για τις τελειες στην μεταφραση των ελληνικων σε ευχαριστω που με βοηθησες ως εκει ομως. Παντα το εκτιμαω αυτο και την καθε βοηθεια αν εσυ θελεις να πιστευεις αλλα των αλλων δεν σου αλλαξω γνωμη ουτε και κανενου εδω περα εχετε μυαλο εχετε λογικη και καντε οτι καταλαβαινετε.
Αρέσει στον χρήστη DreamSpirit
Etsi etsi glife ton kolo tou ante min vgalo ti exeis grapsi glifti perimene na pai xana gia x........ na glipsis ti siopi re xexases ti egrapses molis postera o axristilas !soneigr έγραψε:Η απαντηση ειναι η σιωπη δεν ασχολουμαι αλλο εσυ γιατι ασχολεισαι ; Σου ειπα ανθρωπε μου πιο πανω πως αγαπω την μουσικη γενικοτερα και δεν το εκανα γι αυτον τον σκοπο. Δεν εχει νοημα να ασχολουμαι αλλο και να χαλαω τον χρονο μου απλα.DreamSpirit έγραψε:Sosta na sto po etsi Ellinikotata ta skata me ta skata apo oti apodeixtikes xestikes pano sou molis sou ipe to afentikouli sou pos den tha anevasi allo se esena epideis petaxtike palli san na min po ti kai esei xestikes ante re pio kato kai mion asxolistheis allo mazi mou tsoutsouro !soneigr έγραψε:Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε θα τα καταφερω μην σε απασχολει καν αυτο το θεμα.DreamSpirit έγραψε:Ante ta kouvadakia sou kai ekei glipse ton kolo tou xanthiman kai kathe xanthiman alla mexri na stisis to site sou mallon eglifes ton diko mou pou vasika ego to ekana me oloi tin eilikrinia giati den exo tetoia themata alla opos paradextikes glifis gia na perneis auto pou theleis loipon paidia opianou tou aresei na ton gleifoune ton kolo kai tin vriski ekei parea me ton soneigr !!! Kali sinexia kai kali epitixeia alla den sou deino poli xrono dioti den exeis kan tin dinamei na kaneis kati monos sou gliftroni !!!!soneigr έγραψε:Δεν σχολιαζω τιποτα αλλο. Κανε οτι και οπως καταλαβαινεις. Εχει δικαιο ο XanthiMan απολυτο ο καθενας επιλεγει στρατοπεδο που θελει να ειναι ετσι εγω επιλεξω το στρατοπεδο του @xanthiman και τελιωσαμε. ο καθενας στο δικο του στρατοπεδο και σπιτι και ο καθενας ξερει τα δικα του χωραφια με αρετη και τολμη. Εχεις δειξει τον πραγματικο σου εαυτο επειδη δεν σου αρεσε η αληθεια. ΟΚ ο καθενας στο στρατοπεδο του και στο σπιτι του τοτε με τις επιλογες του και να τις στηριξει. Εγω δεν φοβηθηκα μην χασω τα αρχεια του XanthiMan αλλα αγαπω λατρευω τον τυπο αυτον και τα μουσικα του αρχεια εχει διαφορα. Καλη συνεχεια. Και δεν νιωθω τυψεις ουτε τιποτ ειμαι σκληρος και ετσι μου αρεσει με τις επιλογες μου. Δεν θα ξανα πατησω στο στεκι σου τελος οριστικο. Και ουτε σε στηριξα και σε υποστηριξα απλος για το καλο εγραψα ενα απλο καλοριζικο τιποτα περισσοτερο που σημαινει να εχει μια νεα αρχη στο νεο scirpt σου.DreamSpirit έγραψε:Eisai gia lipisi mallon den emathes tipota allo stin zoi sou kaimene ! Na xeris pantos se loipame auto exo na po !XanthiMan έγραψε:Μα πόσο ηλίθιος είσαι;
Εσυ αν θες να χαλας τον δικο σου χρονο τοτε προβλημα και δικαιωμα σου.
Ενταρξη εγραψα πως τους γλυφω για να περνω αυτο που θελω και μετα φτου παππουτσι ομως δεν με ξερεις και προσωπικα ειμαστε ολοι απροσωποι εδω περα πισω απο ενα υπολογιστη και γραφουμε οτι θελουνε να ακουνε ορισμενοι σαν και σενα και σαν τον καθε dreamspirt. Εγω στην προσωπικη μου ζωη δεν ειμαι ετσι αλλα εντελως διαφορετικος απο οτι ειμαι στο διαδικτυο. Το παραδεχομαι ομως οτι το ειπα αυτο που ειπα δεν κρυφτηκα πισω απο το δακτυλο μου. Αρκετα ομως σχολιασαμε αρκετα λογια ειπαμε. Τραβα τον δρομο σου να τραβηξω και εγω τον δικο μου. και ειμαστε χωρια απο δω και περα. Και μην ξανα ασχοληθεις μαζι μου οπως δεν ασχολουμαι ουτε και εγω μαζι σου.DreamSpirit έγραψε:Etsi etsi glife ton kolo tou ante min vgalo ti exeis grapsi glifti perimene na pai xana gia x........ na glipsis ti siopi re xexases ti egrapses molis postera o axristilas !soneigr έγραψε:Η απαντηση ειναι η σιωπη δεν ασχολουμαι αλλο εσυ γιατι ασχολεισαι ; Σου ειπα ανθρωπε μου πιο πανω πως αγαπω την μουσικη γενικοτερα και δεν το εκανα γι αυτον τον σκοπο. Δεν εχει νοημα να ασχολουμαι αλλο και να χαλαω τον χρονο μου απλα.DreamSpirit έγραψε:Sosta na sto po etsi Ellinikotata ta skata me ta skata apo oti apodeixtikes xestikes pano sou molis sou ipe to afentikouli sou pos den tha anevasi allo se esena epideis petaxtike palli san na min po ti kai esei xestikes ante re pio kato kai mion asxolistheis allo mazi mou tsoutsouro !soneigr έγραψε:Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε θα τα καταφερω μην σε απασχολει καν αυτο το θεμα.DreamSpirit έγραψε:Ante ta kouvadakia sou kai ekei glipse ton kolo tou xanthiman kai kathe xanthiman alla mexri na stisis to site sou mallon eglifes ton diko mou pou vasika ego to ekana me oloi tin eilikrinia giati den exo tetoia themata alla opos paradextikes glifis gia na perneis auto pou theleis loipon paidia opianou tou aresei na ton gleifoune ton kolo kai tin vriski ekei parea me ton soneigr !!! Kali sinexia kai kali epitixeia alla den sou deino poli xrono dioti den exeis kan tin dinamei na kaneis kati monos sou gliftroni !!!!soneigr έγραψε:Δεν σχολιαζω τιποτα αλλο. Κανε οτι και οπως καταλαβαινεις. Εχει δικαιο ο XanthiMan απολυτο ο καθενας επιλεγει στρατοπεδο που θελει να ειναι ετσι εγω επιλεξω το στρατοπεδο του @xanthiman και τελιωσαμε. ο καθενας στο δικο του στρατοπεδο και σπιτι και ο καθενας ξερει τα δικα του χωραφια με αρετη και τολμη. Εχεις δειξει τον πραγματικο σου εαυτο επειδη δεν σου αρεσε η αληθεια. ΟΚ ο καθενας στο στρατοπεδο του και στο σπιτι του τοτε με τις επιλογες του και να τις στηριξει. Εγω δεν φοβηθηκα μην χασω τα αρχεια του XanthiMan αλλα αγαπω λατρευω τον τυπο αυτον και τα μουσικα του αρχεια εχει διαφορα. Καλη συνεχεια. Και δεν νιωθω τυψεις ουτε τιποτ ειμαι σκληρος και ετσι μου αρεσει με τις επιλογες μου. Δεν θα ξανα πατησω στο στεκι σου τελος οριστικο. Και ουτε σε στηριξα και σε υποστηριξα απλος για το καλο εγραψα ενα απλο καλοριζικο τιποτα περισσοτερο που σημαινει να εχει μια νεα αρχη στο νεο scirpt σου.DreamSpirit έγραψε:Eisai gia lipisi mallon den emathes tipota allo stin zoi sou kaimene ! Na xeris pantos se loipame auto exo na po !XanthiMan έγραψε:Μα πόσο ηλίθιος είσαι;
oussssttttttt re gliftroni tou kerata axristos stin koinotita tou p2p !!!!!!!!!!!!!!!!!soneigr έγραψε:Ενταρξη εγραψα πως τους γλυφω για να περνω αυτο που θελω και μετα φτου παππουτσι ομως δεν με ξερεις και προσωπικα ειμαστε ολοι απροσωποι εδω περα πισω απο ενα υπολογιστη και γραφουμε οτι θελουνε να ακουνε ορισμενοι σαν και σενα και σαν τον καθε dreamspirt. Εγω στην προσωπικη μου ζωη δεν ειμαι ετσι αλλα εντελως διαφορετικος απο οτι ειμαι στο διαδικτυο. Το παραδεχομαι ομως οτι το ειπα αυτο που ειπα δεν κρυφτηκα πισω απο το δακτυλο μου. Αρκετα ομως σχολιασαμε αρκετα λογια ειπαμε. Τραβα τον δρομο σου να τραβηξω και εγω τον δικο μου. και ειμαστε χωρια απο δω και περα. Και μην ξανα ασχοληθεις μαζι μου οπως δεν ασχολουμαι ουτε και εγω μαζι σου.DreamSpirit έγραψε:Etsi etsi glife ton kolo tou ante min vgalo ti exeis grapsi glifti perimene na pai xana gia x........ na glipsis ti siopi re xexases ti egrapses molis postera o axristilas !soneigr έγραψε:Η απαντηση ειναι η σιωπη δεν ασχολουμαι αλλο εσυ γιατι ασχολεισαι ; Σου ειπα ανθρωπε μου πιο πανω πως αγαπω την μουσικη γενικοτερα και δεν το εκανα γι αυτον τον σκοπο. Δεν εχει νοημα να ασχολουμαι αλλο και να χαλαω τον χρονο μου απλα.DreamSpirit έγραψε:Sosta na sto po etsi Ellinikotata ta skata me ta skata apo oti apodeixtikes xestikes pano sou molis sou ipe to afentikouli sou pos den tha anevasi allo se esena epideis petaxtike palli san na min po ti kai esei xestikes ante re pio kato kai mion asxolistheis allo mazi mou tsoutsouro !soneigr έγραψε:Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε θα τα καταφερω μην σε απασχολει καν αυτο το θεμα.DreamSpirit έγραψε:Ante ta kouvadakia sou kai ekei glipse ton kolo tou xanthiman kai kathe xanthiman alla mexri na stisis to site sou mallon eglifes ton diko mou pou vasika ego to ekana me oloi tin eilikrinia giati den exo tetoia themata alla opos paradextikes glifis gia na perneis auto pou theleis loipon paidia opianou tou aresei na ton gleifoune ton kolo kai tin vriski ekei parea me ton soneigr !!! Kali sinexia kai kali epitixeia alla den sou deino poli xrono dioti den exeis kan tin dinamei na kaneis kati monos sou gliftroni !!!!soneigr έγραψε:Δεν σχολιαζω τιποτα αλλο. Κανε οτι και οπως καταλαβαινεις. Εχει δικαιο ο XanthiMan απολυτο ο καθενας επιλεγει στρατοπεδο που θελει να ειναι ετσι εγω επιλεξω το στρατοπεδο του @xanthiman και τελιωσαμε. ο καθενας στο δικο του στρατοπεδο και σπιτι και ο καθενας ξερει τα δικα του χωραφια με αρετη και τολμη. Εχεις δειξει τον πραγματικο σου εαυτο επειδη δεν σου αρεσε η αληθεια. ΟΚ ο καθενας στο στρατοπεδο του και στο σπιτι του τοτε με τις επιλογες του και να τις στηριξει. Εγω δεν φοβηθηκα μην χασω τα αρχεια του XanthiMan αλλα αγαπω λατρευω τον τυπο αυτον και τα μουσικα του αρχεια εχει διαφορα. Καλη συνεχεια. Και δεν νιωθω τυψεις ουτε τιποτ ειμαι σκληρος και ετσι μου αρεσει με τις επιλογες μου. Δεν θα ξανα πατησω στο στεκι σου τελος οριστικο. Και ουτε σε στηριξα και σε υποστηριξα απλος για το καλο εγραψα ενα απλο καλοριζικο τιποτα περισσοτερο που σημαινει να εχει μια νεα αρχη στο νεο scirpt σου.DreamSpirit έγραψε:Eisai gia lipisi mallon den emathes tipota allo stin zoi sou kaimene ! Na xeris pantos se loipame auto exo na po !XanthiMan έγραψε:Μα πόσο ηλίθιος είσαι;
xaxaxaxaxaxaxasoneigr έγραψε:Δεν ειπα οτι το υποστηριζω φιλε XanthiMan χαλαρωσε coolάρε αγαπητε μου. Απλος του ειπα καλοριζικο τιποτα περισσοτερο ομως το εσβησα. με ............................XanthiMan έγραψε:@soneigr, μ' έχεις απογοητεύσει εντελώς!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης