Στο φόρουμ μπορείς να ζητήσεις προσκλήσεις για όποια σελίδα θέλεις!
Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο
[ Δες όλη τη λίστα ]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αρέσει στον χρήστη thpap74
Επισκέπτης έγραψε:DreamSpirit
Καταρχάς, μπράβο που επιτέλους έγραψες κείμενο στα ελληνικά και με δομή που δε χρειάστηκε να κάνω αποκρυπτογράφηση για να το διαβάσω
(ρε μήπως έβαλες άλλον να στο γράψει γιατί δε μπορούσες μόνος; )
Δεύτερον, τόσα άλλα πράγματα σου έχω γράψει σε τόσα ποστ και εσύ σαν παιδάκι κόλλησες στο όνομα μου. Αλλά μόνο αυτό βρίσκεις να με πεις, σε όλα τα άλλα δε μπορείς να πεις τίποτα απολύτως γιατί έχεις λερωμένη τη φωλιά σου και ξέρεις πως δεν έχεις την ικανότητα να τα αντικρούσεις και πως αν προσπαθήσεις να πεις κάτι άλλο θα σου απαντήσω εγώ άλλα τόσα. Τσούζει η αλήθεια.
Το όνομα δε στο λέω που να βαράς τον μουσκεμένο σου κώλο κάτω, έτοιμο στο πιάτο δε θα στο δώσω. Όρεξη είχα να με πρήζεις στους άλλους τράκερς μετά. Αλλά αφού λες ότι το ξέρεις ήδη τότε δεν έχει σημασία να το συζητάμε άλλο (που και οι δύο ξέρουμε ότι ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα, αλλά δεν τσιμπάω σαν εσένα)
Τρίτον, για τα αρχίδια μου που ανέφερες, εγώ τα έχω για να τα χρησιμοποιώ αλλού και όχι σε ένα ξεχασμένο φόρουμ με έναν καημένο κλαψιάρη που θίγεται με αυτά που του λέμε.
Τέταρτον, το μπαν από παντού το έφαγες για την ανώριμη συμπεριφορά σου, το σπαμ, τις προσωπικές επιθέσεις σε χρήστες και την έλλειψη
σεβασμού. Αν θεωρείς αλήθειες αυτά που έλεγες τότε έχεις λάθος αντίληψη και ζεις στον κόσμο σου.
Και Πέμπτον, αν θες να έχεις seedbox και πληρωμένο τράκερ δικαίωμά σου, δε χρειάζεται όμως να ρίχνεις το φταίξιμο στους χρήστες που δεν πλήρωναν και να τους απαξιώνεις στα τσατ και στα φόρουμ.
Όπως σου είπα, σταμάτα να μιλάς γιατί χειροτερεύεις τη θέση σου.
Κλείσου μέσα στον τράκερ σου ή τράβα στο χωριό σου με τις παροιμίες σου γιατί όποτε ποστάρεις κάτι, θα βρίσκεις εμένα μετά να σε κράζω.
Αν πάλι δε μπορείς να κρατηθείς και δεν μπορείς να σταματήσεις να μιλάς, περιμένω την επόμενη απάντησή/κλάψα σου για να τη σχολιάσω όπως κάθε φορά.
oreo spiti exeis axxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxΕπισκέπτης έγραψε:Και εσύ πήγαινε εδώ, στη χωματερή μαζί με τα σκουπίδια.
Γιατί ούτε για ανακύκλωση δεν κάνεις!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης