καλησπερα σας!! Θα μπορουσατε να μου στειλετε και εμενα μια προσκληση για το greek-team.cc;;; ευχαριστω πολυ!!
Στο φόρουμ μπορείς να ζητήσεις προσκλήσεις για όποια σελίδα θέλεις!
Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο
[ Δες όλη τη λίστα ]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΔΕΣ ΚΑΤΙ .ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΣΩΣ & ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ & ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ "Τι καπνό φουμάρεις" σχωρα μου την εκφραση λενε από τον ΤΡΑΚΕΡ ΟΤΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ & ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ HIT & RUN ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΑΚΕΡ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.hellscream1985 έγραψε:καλησπερα σας!! Θα μπορουσατε να μου στειλετε και εμενα μια προσκληση για το greek-team.cc;;; ευχαριστω πολυ!!
Καλημερα φιλε!! σε καταλαβαινω απολυτα τι λες!! εγω θελω παρα πολυ να μου στειλεις προσκληση για τον τρακερ σου υποσχομαι οτι θα ειμαι σωστος στις υποχρεωσεις μου ειμαι σοβαρο ατομο και δεν θα σε εκθεσω σε καμια περιπτωση ουτε θελω να εχεις προβλημα εσυ με τον τρακερ!!! θα σου ειμαι ευγνωμον αν μου εστελνες προσκληση!! το mail μου ειναι αυτο hellscream1985@yahoo.gr ευχαριστω πολυ!!Pelotas έγραψε:ΔΕΣ ΚΑΤΙ .ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΣΩΣ & ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ & ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ "Τι καπνό φουμάρεις" σχωρα μου την εκφραση λενε από τον ΤΡΑΚΕΡ ΟΤΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ & ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ HIT & RUN ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΑΚΕΡ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.hellscream1985 έγραψε:καλησπερα σας!! Θα μπορουσατε να μου στειλετε και εμενα μια προσκληση για το greek-team.cc;;; ευχαριστω πολυ!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ.
ΟΣΟ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ PELOTAS.
Υ.Γ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης