Greek-Tracker
Κανε εγγραφή για να μάθεις τα νέα!
Στο φόρουμ μπορείς να ζητήσεις προσκλήσεις για όποια σελίδα θέλεις!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Greek-Tracker
Κανε εγγραφή για να μάθεις τα νέα!
Στο φόρουμ μπορείς να ζητήσεις προσκλήσεις για όποια σελίδα θέλεις!
Greek-Tracker
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

GREEK-TRACKER

Πρόσφατα Θέματα
» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ grtz.6te.net
Ποιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;  I_icon_minitimeΧθες στις 2:05 pm από pel0pas

» Νεα κοινοτητα OldGreekTracker
Ποιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;  I_icon_minitimeΤετ Νοε 20, 2024 8:57 am από oldgreektracker

» dream-tracker.net
Ποιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;  I_icon_minitimeΚυρ Νοε 17, 2024 7:14 pm από Bobos

» warez forums
Ποιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;  I_icon_minitimeΤετ Νοε 13, 2024 5:09 pm από nortnow

» προσκληση greek team
Ποιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;  I_icon_minitimeΔευ Νοε 11, 2024 7:18 pm από frenchtoast

» προσκληση εγγραφης
Ποιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;  I_icon_minitimeΠαρ Νοε 08, 2024 11:22 am από tzibigian

»  Προσκληση για GrTZ
Ποιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;  I_icon_minitimeΚυρ Νοε 03, 2024 5:28 pm από Warrador

» Προσκληση για GrTZ
Ποιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;  I_icon_minitimeΚυρ Νοε 03, 2024 12:55 pm από horatio

» Hellashut.
Ποιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;  I_icon_minitimeΣαβ Νοε 02, 2024 4:23 pm από Alex4935

Επιλέξτε ένα από τα βίντεό μας
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 10041
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MajinAlekos

Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 3645 θέματα σε 1140 θέματα
Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

[ Δες όλη τη λίστα ]

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 77, στις Πεμ Οκτ 24, 2024 6:58 am
Κορυφαίοι συγγραφείς του μήνα
nortnow
Ποιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;  I_vote_lcapΠοιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;  I_voting_barΠοιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;  I_vote_rcap 
yiannis2810
Ποιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;  I_vote_lcapΠοιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;  I_voting_barΠοιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;  I_vote_rcap 
oldgreektracker
lipo
Warrador
tzibigian
vicky
Alex4935
astrafgsi
kwstas

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ποιοι τελικά πήραν τη "μαγική" πρόσκληση;;;

+2
nmbal
kargaris
6 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

caotonic

caotonic

Θα πρότεινα να δημιουργηθεί μια ενότητα με όλους όσοι τελικά πήραν την πολυπόθητη πρόσκληση που επιθυμούσαν διακαώς να μπουν στον τράκερ που θέλανε. Να πουν την εμπειρία τους και στα άλλα παιδιά αλλά το κυριότερο να δώσουν κι αυτοί με τη σειρά τους κάποια πρόσκληση μεσώ του φόρουμ αυτού για να επιστρέψουν το "καλό" και από μέρους τους. Πιστεύω πως με αυτό τον τρόπο θα αποφορτίσουν και λίγο τα παιδιά που έχουν δώσει κάποιες προσκλήσεις παραπάνω και στο τέλος, ίσως και κανένας να μην μείνει χωρίς πρόσκληση και το φόρουμ αυτό θα γίνει ένα από τα πιο αξιόπιστα στο θέμα της προσφοράς των προσκλήσεων. Στο χέρι μας είναι να "εκτοξεύσουμε" το φόρουμ στα ύψη!!!

https://greektrackers.forumgreek.com/forum

kargaris

Καλησπέρα!!! Εγώ πήρα πρόσκληση, ξαναέκανα εγγραφή και είμαι ξανά μέλος του greek-team!!
Ευχαριστώ πολύ caotonic cheers  cheers
Μόλις εχω προσκλήσεις, θα τις δώσω και εγώ!

caotonic

caotonic

kargaris έγραψε:Καλησπέρα!!! Εγώ πήρα πρόσκληση, ξαναέκανα εγγραφή και είμαι ξανά μέλος του greek-team!!
Ευχαριστώ πολύ caotonic cheers  cheers
Μόλις εχω προσκλήσεις, θα τις δώσω και εγώ!

sunny

nmbal

Να 'μαι και εγω από τους "τυχερούς" και ευχαριστώ θερμά την ομάδα που αποφάσισε να δώσει αυτές τις προσκλήσεις.

Θα χαρώ και εγώ να δώσω με την σειρά μου !

Many Thanks to @caotonic

caotonic

caotonic

nmbal έγραψε:Να 'μαι και εγω από τους "τυχερούς" και ευχαριστώ θερμά την ομάδα που αποφάσισε να δώσει αυτές τις προσκλήσεις.

Θα χαρώ και εγώ να δώσω με την σειρά μου !

Many Thanks to @caotonic

sunny

boxer

Καλησπέρα και από μένα! Και εγώ πήρα πρόσκληση, ξαναέκανα εγγραφή και είμαι ξανά μέλος του greek-team μετά από 2 χρόνια.
Ευχαριστώ πολύ τον caotonic!

Με την πρώτη δυνατότητα πρόσκλησης, ευχαρίστώς να βοηθήσω και εγώ στην εγγραφή στον greek-team.

caotonic

caotonic

boxer έγραψε:Καλησπέρα και από μένα! Και εγώ πήρα πρόσκληση, ξαναέκανα εγγραφή και είμαι ξανά μέλος του greek-team μετά από 2 χρόνια.
Ευχαριστώ πολύ τον caotonic!

Με την πρώτη δυνατότητα πρόσκλησης, ευχαρίστώς να βοηθήσω και εγώ στην εγγραφή στον greek-team.

sunny

Αρέσει στον χρήστη atsalakotos

georginapap

Ααααχ και εγώ επιτέλους ξαναμπήκα, ευχαριστώ πολύ πολύ!

caotonic

caotonic

georginapap έγραψε:Ααααχ και εγώ επιτέλους ξαναμπήκα, ευχαριστώ πολύ πολύ!

sunny

polog40

Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου δημόσια τον caotonic που με τις προσκλήσεις του βοηθάει πόλους από εμάς να επιστρέψουμε πίσω στους πιο δημοφιλείς trackers.

Αρέσει στον χρήστη verg100

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης