Greek-Tracker
Κανε εγγραφή για να μάθεις τα νέα!
Στο φόρουμ μπορείς να ζητήσεις προσκλήσεις για όποια σελίδα θέλεις!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Greek-Tracker
Κανε εγγραφή για να μάθεις τα νέα!
Στο φόρουμ μπορείς να ζητήσεις προσκλήσεις για όποια σελίδα θέλεις!
Greek-Tracker
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

GREEK-TRACKER

Πρόσφατα Θέματα
» Νεα κοινοτητα OldGreekTracker
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Νοε 20, 2024 8:57 am από oldgreektracker

» dream-tracker.net
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 17, 2024 7:14 pm από Bobos

» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ grtz.6te.net
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 17, 2024 6:21 pm από astrafgsi

» warez forums
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Νοε 13, 2024 5:09 pm από nortnow

» προσκληση greek team
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Νοε 11, 2024 7:18 pm από frenchtoast

» προσκληση εγγραφης
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Νοε 08, 2024 11:22 am από tzibigian

»  Προσκληση για GrTZ
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 03, 2024 5:28 pm από Warrador

» Προσκληση για GrTZ
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 03, 2024 12:55 pm από horatio

» Hellashut.
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Νοε 02, 2024 4:23 pm από Alex4935

Επιλέξτε ένα από τα βίντεό μας
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 10037
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η gieboue

Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 3644 θέματα σε 1140 θέματα
Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

[ Δες όλη τη λίστα ]

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 77, στις Πεμ Οκτ 24, 2024 6:58 am
Κορυφαίοι συγγραφείς του μήνα
lipo
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 2 I_vote_lcapΕνεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 2 I_voting_barΕνεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 2 I_vote_rcap 
Warrador
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 2 I_vote_lcapΕνεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 2 I_voting_barΕνεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 2 I_vote_rcap 
nortnow
yiannis2810
oldgreektracker
soneigr
zotsdim
Bobos
frenchtoast
horatio

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο

+15
Nikos999
nortnow
Thebest20
the_observer
DrFeim
ddr0n3
lostnick
psych22
soneigr
savour
Peosforos
kikitttt
Nameless
frenchtoast
geraki
19 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

frenchtoast

frenchtoast
Power User
Power User

Oops τι είναι αυτό? Καινούργιο?

Χμμ βλέπω θέλει πρόσκληση...
Μα πού το βρήκες;

lostnick

Aυτοί με βρήκαν κ μου εστειλαν mail να μπω. Για αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος κάτι

Αρέσει στον χρήστη frenchtoast

ddr0n3

tzitziki; Αν είναι legit και έχει κάποιος πρόσκληση ενδιαφέρομαι. Ξέμπαρκος από greek team είμαι με καλά πιστεύω κριτήρια. Dl/Ul 1,8Tb/3,9Tb είχα.

DrFeim

Με το Peeratiko τι έχει γίνει ξέρει κανείς? Είναι πολλές μέρες κλειστό...

the_observer

Τι εννοείς.
Εμμένα μου δουλεύει κανονικά.

frenchtoast

frenchtoast
Power User
Power User

the_observer έγραψε:Τι εννοείς.
Τώρα ναι... Αν προσέξεις το ποστ είναι από τον Σεπτέμβριο, τότε που πράγματι υπήρχε πρόβλημα. Rolling Eyes

Thebest20

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την εγγραφή στο site. Είμαι από τα 15 μου περίπου που ασχολούμαι με τη μουσική πιο εντατικά και τώρα είμαι 37. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ αναζητώ κάποια συγκεκριμένα παλιότερα ελληνικά τραγούδια και ολοκληρωμένα albums (ή συλλογές) που μπορεί να βρίσκονταν σε σάιτς αλλά επειδή έκλεισε το easybytez δεν τα πρόλαβα. Επίσης και κάποια που είχα βρει πέρυσι/πρόπερσι που είχα χρησιμοποιήσει για λίγο soulseek ήταν vip αρχεία και δεν μου τα έδινε αυτός που τα είχε ανεβάσει. Τα ψάχνω με ήχο cd δηλαδή και τα βρίσκω με σκρατς βινυλίου ή δήθεν cd αλλά αλλοιωμένα.
Από αυτούς τους trackers έχω χρησιμοποιήσει
hellashut, dreamtracker, peeratiko, ntelogo, oldgreektracker.xyz αλλά και τα forums και δεν ότι υπήρχε το έχω. Οι trackers αυτοί είναι ποιο καλοί για ταινίες και σειρές.
Ψάχνω και Μοναστηράκι αρκετά χρόνια μήπως έχουν κάποιο cd συγκεκριμένα, απλά πλέον έχω φύγει από Αθήνα. Ενδεικτικά απλά να αναφέρω, ότι ψάχνω για χρόνια πολύ δυσεύρετα που σε cd πωλούνται σε αδιανόητες τιμές. Κάποιοι έχουν πονηρευτεί και δεν τα μοιράζονται, αλλά ακόμα και αν δώσουν κάτι από αυτά, η τακτική τους είναι να αλλοιώνουν την ποιότητα στα 128kbps και να ανεβάζουν την κυματομορφή σε σημείο να παραμορφώνει και μετά κλείνουν τον ήχο με τέρμα μπάσο.
Τέλος για μεμονωμένα κομμάτια που σε cd υπάρχουν σε συγκεκριμένες συλλογές (και που σβήστηκαν λόγω eazybytez), έχω απευθυνθεί σε άλλα άτομα συγκεκριμένων sites που κατεβάζουν συνέχεια, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Να πω και  ότι όσα ψάχνω δεν υπάρχουν στις ψηφιακές πλατφόρμες, εκτός από μεμονωμένα τραγούδια που τα έχω και εγώ από συλλογές.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

DrFeim

frenchtoast έγραψε:
the_observer έγραψε:Τι εννοείς.
Τώρα ναι... Αν προσέξεις το ποστ είναι από τον Σεπτέμβριο, τότε που πράγματι υπήρχε πρόβλημα. Rolling Eyes

Και αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα για πολλοστή φορά. Και κάθε ΣΚ τελευταία υπάρχει πρόβλημα. Κάτι συμβαίνει... Question

Thebest20

Ελληνικά δεν έχω βρει πολλά πάντως από τα δυσεύρετα (μόνο ότι υπάρχουν τόσα χρόνια και έχουν παραμείνει ενεργά), ας πούμε η συλλογή Πρωινός Καφές του 1992 που είχε την Απουσία της Λίας Βίσση (εννοώ την αρχική εκτέλεση) και το remix Power των Opa, υπήρχε παλιά με άψογο ήχο σε σάιτς και έχει σβηστεί
Όπως επίσης το cd (Τα καλοκαιρινά) που έχει το Χορεύοντας στην Άμμο της Λίας Βίσση και το Νησάκι της Μηλιαρέση

Ξέρω, υπάρχουν στο youtube αλλά πιο πολύ είναι αλλοιωμένα. Και τα αναφέρω ενδεικτικά γιατί κάπου τα είχα παλιότερα σε στικάκι και χάθηκαν, ευτυχώς συγκεκριμένα τραγούδια και ελάχιστα ήταν. Υπήρχαν σε σάιτς και άλλες αρκετές συλλογές και άλμπουμς καλλιτεχνών με άψογο ήχο, που με τα χρόνια εξαφανίστηκαν.

nortnow

Το tzitziki.org έχει ανοιχτές εγγραφές.

frenchtoast

frenchtoast
Power User
Power User

nortnow έγραψε:Το tzitziki.org έχει ανοιχτές εγγραφές.
Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!! Very Happy

Αρέσει στον χρήστη nortnow

frenchtoast

frenchtoast
Power User
Power User

Ξέρει κανένας αν αυτό είναι το πρώην HellasTZ?

nortnow

frenchtoast έγραψε:Ξέρει κανένας αν αυτό είναι το πρώην HellasTZ?

Αν εννοείς το tzitziki όχι δεν είναι απ’ όσο ξέρω.

frenchtoast

frenchtoast
Power User
Power User

Ναι, για το τζιτζίκι ρωτάω.
Είναι όμως κάποιος παλιός τράκερ που ξανάνοιξε, σωστά;

nortnow

frenchtoast έγραψε:Ναι, για το τζιτζίκι ρωτάω.
Είναι όμως κάποιος παλιός τράκερ που ξανάνοιξε, σωστά;

Όχι, είναι εντελώς καινούριος.
Οι έγγραφες φαίνεται να έκλεισαν πάλι.

frenchtoast

frenchtoast
Power User
Power User

Α μάλιστα, σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Σοβαρά έκλεισαν τόσο γρήγορα; Δεν το πρόσεξα...

Edit: Ναι πράγματι έκλεισαν. Απ' ότι κατάλαβα ήταν ανοιχτές για κάποιο διάστημα

nortnow

frenchtoast έγραψε:Α μάλιστα, σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Σοβαρά έκλεισαν τόσο γρήγορα; Δεν το πρόσεξα...

Edit: Ναι πράγματι έκλεισαν. Απ' ότι κατάλαβα ήταν ανοιχτές για κάποιο διάστημα

Δεν ανοίγουν συχνά. Αλλά αν θέλει κάποιος μπορεί να μου στείλει ένα μήνυμα. Έχω κάποιες προσκλήσεις

frenchtoast

frenchtoast
Power User
Power User

Α μπράβο, ευχαριστούμε πολύ!!! Smile

Αρέσει στον χρήστη general

frenchtoast

frenchtoast
Power User
Power User

nortnow, σου έχω στείλει πμ Smile

nortnow

frenchtoast έγραψε:nortnow, σου έχω στείλει πμ  Smile

Το ειδα Cool

Nikos999

Καλησπερα σε ολους...

Θα ηθελα να ζητησω οποιος εχει διαθεσιμες προσκλησεις σε torrents με ελληνικο περιεχομενο(ταινιες,σειρεσ,προγραμματα κτλ) και οχι μονο να μου στειλει εαν ειναι δυνατο...

Πρωην μελος Gt απο τις αρχες πριν γινει καν Greekteam.cc... με το ιδιο username και 24/7 seeding +seedbox για dead torrents (σειρες -ταινιες κτλ)

ευχαριστω προκαταβολικα

jimgun

Καλησπέρα παιδιά

Καινούργιος στο forum, έχω φάει τον κόσμο να ψάχνω οτιδήποτε στα Ελληνικά, κυρίως ταινίες και σειρές μιας και χτύπησαν 6 σκληροί μου και έχασα τα πάντα (κεραυνός), θα εκτιμούσα αν υπάρχει κάποια πρόσκληση για το tzitziki και για το peeratiko.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

DreamSpirit

Power User
Power User

lostnick έγραψε:Γνωρίζουμε κάτι για το :

https://tzitziki.org/login/

;
Kalispera Prepei na einai forum kai oxi Torrent tracker apo oti fainete to style tou IPS !!!

Thebest20

Είναι forum με torrents, ωστόσο δεν έχει μουσική.

ZannikosA

ZannikosA

Καλησπέρα εγώ έχω προσκλήσεις οποιοσ θέλει για trellas.me
Επί πληρωμή είναι αλλά με 20€ βγάζεις έναν χρόνο
Όποιος θέλει μου στέλνει pm

Δεν είναι επί πληρωμή να σας στείλω την πρόσκληση
Επί πληρωμή είναι το site ( Μην παρεξηγηθώ )

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης