Greek-Tracker
Κανε εγγραφή για να μάθεις τα νέα!
Στο φόρουμ μπορείς να ζητήσεις προσκλήσεις για όποια σελίδα θέλεις!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Greek-Tracker
Κανε εγγραφή για να μάθεις τα νέα!
Στο φόρουμ μπορείς να ζητήσεις προσκλήσεις για όποια σελίδα θέλεις!
Greek-Tracker
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

GREEK-TRACKER

Πρόσφατα Θέματα
» Νεα κοινοτητα OldGreekTracker
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Νοε 20, 2024 8:57 am από oldgreektracker

» dream-tracker.net
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 17, 2024 7:14 pm από Bobos

» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ grtz.6te.net
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 17, 2024 6:21 pm από astrafgsi

» warez forums
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Νοε 13, 2024 5:09 pm από nortnow

» προσκληση greek team
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ Νοε 11, 2024 7:18 pm από frenchtoast

» προσκληση εγγραφης
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ Νοε 08, 2024 11:22 am από tzibigian

»  Προσκληση για GrTZ
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 03, 2024 5:28 pm από Warrador

» Προσκληση για GrTZ
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ Νοε 03, 2024 12:55 pm από horatio

» Hellashut.
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ Νοε 02, 2024 4:23 pm από Alex4935

Επιλέξτε ένα από τα βίντεό μας
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 10037
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η gieboue

Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 3644 θέματα σε 1140 θέματα
Παρόντες χρήστες
18 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 18 επισκέπτες

Κανένας

[ Δες όλη τη λίστα ]

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 77, στις Πεμ Οκτ 24, 2024 6:58 am
Κορυφαίοι συγγραφείς του μήνα
lipo
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 I_vote_lcapΕνεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 I_voting_barΕνεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 I_vote_rcap 
Warrador
Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 I_vote_lcapΕνεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 I_voting_barΕνεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 I_vote_rcap 
nortnow
yiannis2810
oldgreektracker
soneigr
zotsdim
Bobos
frenchtoast
horatio

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο

+15
Nikos999
nortnow
Thebest20
the_observer
DrFeim
ddr0n3
lostnick
psych22
soneigr
savour
Peosforos
kikitttt
Nameless
frenchtoast
geraki
19 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51Ενεργοί Torrent-Tracker με ελληνικό περιεχόμενο - Σελίδα 3 Empty πρόσκληση Σαβ Οκτ 19, 2024 10:51 am

antonsbarbout

Θα μπορούσα να έχω και εγώ μια πρόσκληση για το tzitziki, πολλά χρόνια μέλος του greek-tracker , ευχαριστώ πολύ

Thebest20

Το rutracker δεν μου κατεβάζει τίποτα τις τελευταίες μέρες από ένα συγκεκριμένο που έχει μόνο ελληνικά και είχα κατεβάσει κάποια πριν από μια εβδομάδα. Βασικά δεν βρίσκει peers, δεν ξέρω ακριβώς και τους ορισμούς πώς λέγονται.
Πάντως τον Αδαμαντίδη τα cd Ακόμα σ'αγαπώ και Η Φαντασία μου, το Νίκο Νομικό το Ξέρω να αγαπώ και της Λίτσας Διαμάντη το cd Πυρετός κανένας δεν τα έχει ανεβάσει με ήχο cd, παρα μόνο κάποια μεμονωμένα τραγούδια υπάρχουν σε συλλογές. Γενικά είναι γύρω στα 15 cd που δεν τα έχουν ανεβάσει πουθενά με ήχο cd.

Από forums το greekin με ένα terabytez λογαριασμό των 10 ευρώ είναι πολύ καλο, έχει πολύ υλικό και τα παιδιά κάνουν πολύ προσεγμένη δουλειά και σε ταινίες, σειρές και σε μουσική.
Μόνη εξαίρεση πολλά που είναι από πλατφόρμες από την εταιρεία Melodymaker είναι από την αρχική πηγή τους με αλλοιωμένο ήχο και σκληρό μπάσο, κλειστό ήχο, τέρμα ένταση στα 100decibels και χωρίς υψηλές συχνότητες,και η φωνή του καλλιτέχνη γρατζουνισμένη.
Αλλά ασφαλώς δεν φταίνε τα παιδιά, είναι κακή η πηγή, το ίδιο και σε κάποια της εταιρείας cobalt. Όσα όμως λέει original cd είναι όντως μετατροπή από original. Και έχω βρει με άψογο ήχο πολλά από original cd που θεωρούνται σπάνια.

Σε νέες ελληνικές και ξένες κυκλοφορίες, cd, digital μεμονωμένα κομμάτια κλπ είναι το πιο ενημερωμένο το greekin και αντίστοιχα το hellasddl, για δωρεάν εγγραφή στο σάιτ χωρίς πρόσκληση και με έναν terabytez, που οι 30 μέρες είναι 10 ευρώ

nortnow

Αν μιλάμε για warez forum έχει πάρα πολλά. Ένα από αυτά είναι και το Greek-forum.me που έχει και μια καλή κατηγορία για τους vip με χχχ, κάποια τούρκικα και διάφορα άλλα που δεν τα έχουν άλλα Ελληνικά warez forum

Thebest20

Η αλήθεια είναι ότι βολεύουν τα τορεντ για πιο γρήγορα σε σχέση με servers. Αλλά γενικά από ελληνική μουσική, περα από τα πολύ γνωστά, για πολύ παλιά,δεν υπάρχει κάτι σε τορεντ. Και σε κάποιο άλλο που έψαξα πριν από καμιά εβδομάδα, μάλλον το oldtracker.xyz , δεν είχε seeders και δεν κατέβαινε τίποτα. Το ίδιο κ στο rutracker (από ένα συγκεκριμένο user που έχει μόνο ελληνικά)

soneigr

Power User
Power User

Thebest20 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι βολεύουν τα τορεντ για πιο γρήγορα σε σχέση με servers. Αλλά γενικά από ελληνική μουσική, περα από τα πολύ γνωστά, για πολύ παλιά,δεν υπάρχει κάτι σε τορεντ. Και σε κάποιο άλλο που έψαξα πριν από καμιά εβδομάδα, μάλλον το oldtracker.xyz , δεν είχε seeders και δεν κατέβαινε τίποτα. Το ίδιο κ στο rutracker (από ένα συγκεκριμένο user που έχει μόνο ελληνικά)
Αν καποιο τορρεντ δεν εχει διαμοιραστες μπορεις να ζητησεις να στο ξανα διαμοιρασουν με τον επαναδοιαμοιρασμο του αρχειου. Οπου στελνεται ενα μηνυμα σε οσους το κατεβασαν το συγκεκριμενο αρχειο και μπουνουν ξανα στον διαμοιρασμο του.

Thebest20

Έχω στείλει εδώ και μερες μήνυμα σε αυτόν που
ανέβασε κάποια συγκεκριμένα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Άσχετο με το θέμα, το εψαχνα και για ftp αν γινόταν ένα μήνα, αλλά δύσκολο έως αδύνατον να βρω αυτά που ψάχνω. Φαντάζομαι και τα ftp θα έχουν από παλιά ελληνικά, ότι έχουν και τα σαιτς, απλά μήπως κατά τύχη λέω βρεθεί κάτι. Αλλά 30 ευρώ για ftp για 1 μηνα είναι λίγο πολλά και δεν το ρισκάρω.
Και επίσης, επειδη σε κάποιο σάιτ στο greek-top.eu , βρήκα καποιες συλλογές και κάποια digital κομμάτια και ήταν ότι να'ναι δηλαδή είχαν πάρει τα κομμάτια από το YouTube και τα είχαν επεξεργαστεί έτσι ώστε στο spek να φαίνονται ότι είναι γνήσια 320kbps αλλά στην ουσία είχαν αλλοιωμένο ήχο και στην πραγματικότητα, δεν ήταν ούτε 128kbps, αμφιβάλλω και λίγο για το τι θα έχουν οι ftp servers.
Και τέλος, επειδή τελευταία ανακάλυψα το soul seek και βρήκα κάποια ελάχιστα στη σωστή ποιότητα, υπάρχουν από cd τα άλμπουμς των Sharp Ties -3 και το άλμπουμ των Sunday Club - For Sale (ελληνικά συγκροτήματα 80s και τα δύο, με ξενόγλωσσο στίχο, που τα ανακάλυψα πρόσφατα) αλλά είναι κλειδωμένα. Έχω στείλει με αυτόν που τα ανέβασε και τίποτα. Μάλιστα, επειδή πουλάει και στο discogs, του έστειλα και εκεί και δεν απάντησε , κατάλαβα ότι θα ειναι συλλέκτης και δεν τα δίνει, όπως και πολλοί άλλοι.

soneigr

Power User
Power User

Thebest20 έγραψε:Έχω στείλει εδώ και μερες μήνυμα σε αυτόν που
ανέβασε κάποια συγκεκριμένα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Άσχετο με το θέμα, το εψαχνα και για ftp αν γινόταν ένα μήνα, αλλά δύσκολο έως αδύνατον να βρω αυτά που ψάχνω. Φαντάζομαι και τα ftp θα έχουν από παλιά ελληνικά, ότι έχουν και τα σαιτς, απλά μήπως κατά τύχη λέω βρεθεί κάτι. Αλλά 30 ευρώ για ftp για 1 μηνα είναι λίγο πολλά και δεν το ρισκάρω.
Και επίσης, επειδη σε κάποιο σάιτ στο greek-top.eu , βρήκα καποιες συλλογές και κάποια digital κομμάτια και ήταν ότι να'ναι δηλαδή είχαν πάρει τα κομμάτια από το YouTube και τα είχαν επεξεργαστεί έτσι ώστε στο spek να φαίνονται ότι είναι γνήσια 320kbps αλλά στην ουσία είχαν αλλοιωμένο ήχο και στην πραγματικότητα, δεν ήταν ούτε 128kbps, αμφιβάλλω και λίγο για το τι θα έχουν οι ftp servers.
Και τέλος, επειδή τελευταία ανακάλυψα το soul seek και βρήκα κάποια ελάχιστα στη σωστή ποιότητα, υπάρχουν από cd τα άλμπουμς των Sharp Ties -3 και το άλμπουμ των Sunday Club - For Sale (ελληνικά συγκροτήματα 80s και τα δύο, με ξενόγλωσσο στίχο, που τα ανακάλυψα πρόσφατα) αλλά είναι κλειδωμένα. Έχω στείλει με αυτόν που  τα ανέβασε και τίποτα. Μάλιστα, επειδή πουλάει και στο discogs, του έστειλα και εκεί και δεν απάντησε , κατάλαβα ότι θα ειναι συλλέκτης και δεν τα δίνει, όπως και πολλοί άλλοι.
Καλησπερα αυτο που ειπες με τα ftp servers με ενδιαφερει και μενα κυριως για προγραμματα σε ποια ftp servers εψαξες ;

Thebest20

soneigr έγραψε:
Καλησπερα αυτο που ειπες με τα ftp servers με ενδιαφερει και μενα κυριως για προγραμματα σε ποια ftp servers εψαξες ;

Υπάρχει αυτό!
https://www.facebook.com/Ftpmusicserver
Είμαι μέλος στο greek-team, στο κανονικό forum και μπαίνω με vpn αλλά έχει σβηστεί πολύ υλικό που δεν το πρόλαβα επειδή καταργήθηκε το easybytez. Για αυτό το σκεφτόμουν για ftp server, μήπως υπάρχουν πράγματα που με άλλο τρόπο δεν βρίσκονται.
Με το συγκεκριμένο ftp server βέβαια δεν έχω ασχοληθεί αλλά λέει 30 ευρώ το μήνα. Και η αλήθεια είναι ότι λόγω κάποιων θεμάτων το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν έχω χρόνο να το ψάξω παραπάνω.
Κατά τ' άλλα, πέρυσι είχα βρει κατά τύχη και έναν άλλο server που δεν θυμάμαι το όνομα, αλλά δεν είχε προγράμματα, είχε μόνο παλιά ελληνικά τραγούδια και κάποια ξένα, σε flac και mp3 320kbps, που γενικότερα τα είχα σχεδόν όλα (επειδή έγραφε τη λίστα) είχε αρχείο από albums που δίπλα έγραφαν gr-ouzo ή FIXIE. Πέρα από 2-3 cd που έψαχνα και τα βρήκα ευτυχώς από γνωστούς μου, όλα τα υπόλοιπα ήταν ότι υπάρχει και σε άλλα sites, όσον αφορά κυρίως την ελληνική μουσική.

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης