Θα μπορούσα να έχω και εγώ μια πρόσκληση για το tzitziki, πολλά χρόνια μέλος του greek-tracker , ευχαριστώ πολύ
Στο φόρουμ μπορείς να ζητήσεις προσκλήσεις για όποια σελίδα θέλεις!
Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο
[ Δες όλη τη λίστα ]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Αν καποιο τορρεντ δεν εχει διαμοιραστες μπορεις να ζητησεις να στο ξανα διαμοιρασουν με τον επαναδοιαμοιρασμο του αρχειου. Οπου στελνεται ενα μηνυμα σε οσους το κατεβασαν το συγκεκριμενο αρχειο και μπουνουν ξανα στον διαμοιρασμο του.Thebest20 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι βολεύουν τα τορεντ για πιο γρήγορα σε σχέση με servers. Αλλά γενικά από ελληνική μουσική, περα από τα πολύ γνωστά, για πολύ παλιά,δεν υπάρχει κάτι σε τορεντ. Και σε κάποιο άλλο που έψαξα πριν από καμιά εβδομάδα, μάλλον το oldtracker.xyz , δεν είχε seeders και δεν κατέβαινε τίποτα. Το ίδιο κ στο rutracker (από ένα συγκεκριμένο user που έχει μόνο ελληνικά)
Καλησπερα αυτο που ειπες με τα ftp servers με ενδιαφερει και μενα κυριως για προγραμματα σε ποια ftp servers εψαξες ;Thebest20 έγραψε:Έχω στείλει εδώ και μερες μήνυμα σε αυτόν που
ανέβασε κάποια συγκεκριμένα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Άσχετο με το θέμα, το εψαχνα και για ftp αν γινόταν ένα μήνα, αλλά δύσκολο έως αδύνατον να βρω αυτά που ψάχνω. Φαντάζομαι και τα ftp θα έχουν από παλιά ελληνικά, ότι έχουν και τα σαιτς, απλά μήπως κατά τύχη λέω βρεθεί κάτι. Αλλά 30 ευρώ για ftp για 1 μηνα είναι λίγο πολλά και δεν το ρισκάρω.
Και επίσης, επειδη σε κάποιο σάιτ στο greek-top.eu , βρήκα καποιες συλλογές και κάποια digital κομμάτια και ήταν ότι να'ναι δηλαδή είχαν πάρει τα κομμάτια από το YouTube και τα είχαν επεξεργαστεί έτσι ώστε στο spek να φαίνονται ότι είναι γνήσια 320kbps αλλά στην ουσία είχαν αλλοιωμένο ήχο και στην πραγματικότητα, δεν ήταν ούτε 128kbps, αμφιβάλλω και λίγο για το τι θα έχουν οι ftp servers.
Και τέλος, επειδή τελευταία ανακάλυψα το soul seek και βρήκα κάποια ελάχιστα στη σωστή ποιότητα, υπάρχουν από cd τα άλμπουμς των Sharp Ties -3 και το άλμπουμ των Sunday Club - For Sale (ελληνικά συγκροτήματα 80s και τα δύο, με ξενόγλωσσο στίχο, που τα ανακάλυψα πρόσφατα) αλλά είναι κλειδωμένα. Έχω στείλει με αυτόν που τα ανέβασε και τίποτα. Μάλιστα, επειδή πουλάει και στο discogs, του έστειλα και εκεί και δεν απάντησε , κατάλαβα ότι θα ειναι συλλέκτης και δεν τα δίνει, όπως και πολλοί άλλοι.
soneigr έγραψε:
Καλησπερα αυτο που ειπες με τα ftp servers με ενδιαφερει και μενα κυριως για προγραμματα σε ποια ftp servers εψαξες ;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης