πουλάω-ανταλλάσσω πρόσκληση galaxy tracker για μια του blue white gt..Οποιος θέλει να αγοράσει offer με
Στο φόρουμ μπορείς να ζητήσεις προσκλήσεις για όποια σελίδα θέλεις!
Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο
[ Δες όλη τη λίστα ]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΦΥΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛW MIA ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ BLUE-WHITE ΠΑΡΑΚΑΛW SE ΕΚΛΗΠΑΡW ΠΕΦΤW ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΕΧW ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΑΚΕΡ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣW ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ AKITSILIS@YAHOO.COMSinister_Angel έγραψε:πουλάω-ανταλλάσσω πρόσκληση galaxy tracker για μια του blue white gt..Οποιος θέλει να αγοράσει offer με
ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠWΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕSinister_Angel έγραψε:Δεν δίνω blue white gt .Δίνω galaxy tracker για blue white gt η πουλάω την galaxy tracker invite
akhs έγραψε:ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠWΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕSinister_Angel έγραψε:Δεν δίνω blue white gt .Δίνω galaxy tracker για blue white gt η πουλάω την galaxy tracker invite
akhs έγραψε:ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠWΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕSinister_Angel έγραψε:Δεν δίνω blue white gt .Δίνω galaxy tracker για blue white gt η πουλάω την galaxy tracker invite
Sinister_Angel έγραψε:akhs έγραψε:ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠWΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕSinister_Angel έγραψε:Δεν δίνω blue white gt .Δίνω galaxy tracker για blue white gt η πουλάω την galaxy tracker invite
Tin poulaw 10 euro paysafe..Den xriazete na sinanti8oume ama 8es sou stelnw screenshot na deis..[/quote ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΛΕW ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤWΡΑ DEN TA ΞΕΡW ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡW ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SCREENSHOT ΜΗΠWΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙWΘW ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓW ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΝ ΚWΔΙΚΟ ΤΗΣ PAYSAFE ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ 10 ΕΥΡW ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΖΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ
ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ PAYSAFE ΘΕΛW ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΛW ΤΟΝ ΚWΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙΣ ΤΟ ΙΝVITEakhs έγραψε:Sinister_Angel έγραψε:akhs έγραψε:ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠWΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕSinister_Angel έγραψε:Δεν δίνω blue white gt .Δίνω galaxy tracker για blue white gt η πουλάω την galaxy tracker invite
Tin poulaw 10 euro paysafe..Den xriazete na sinanti8oume ama 8es sou stelnw screenshot na deis..[/quote ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΛΕW ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤWΡΑ DEN TA ΞΕΡW ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡW ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SCREENSHOT ΜΗΠWΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙWΘW ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓW ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΝ ΚWΔΙΚΟ ΤΗΣ PAYSAFE ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ 10 ΕΥΡW ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΖΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ
Περίεργο που δεν ξέρεις τι είναι η paysafe....Τέλος πάντων άμα πας στο περίπτερο με 10 και του ζητήσεις paysafe τον 10 euro θα σου δώσει...Το μονο που πρέπει να κανεις είναι μετά να ανταλλάξουμε..Δηδαλή εσύ πχ θα μου δώσεις τον κωδικό που λέει η paysafe(η paysafe είναι ένα χαρτί με έναν κωδικό σαν αποδείξει μοιάζει)και εγώ θα σου στείλω το invitation link...Το screenshot είναι φωτογραφία για να δεις ότι έχω την προσκλύση..
Sinister_Angel έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ PAYSAFE ΘΕΛW ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΛW ΤΟΝ ΚWΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙΣ ΤΟ ΙΝVITEakhs έγραψε:Sinister_Angel έγραψε:akhs έγραψε:ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠWΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕSinister_Angel έγραψε:Δεν δίνω blue white gt .Δίνω galaxy tracker για blue white gt η πουλάω την galaxy tracker invite
Περίεργο που δεν ξέρεις τι είναι η paysafe....Τέλος πάντων άμα πας στο περίπτερο με 10 και του ζητήσεις paysafe τον 10 euro θα σου δώσει...Το μονο που πρέπει να κανεις είναι μετά να ανταλλάξουμε..Δηδαλή εσύ πχ θα μου δώσεις τον κωδικό που λέει η paysafe(η paysafe είναι ένα χαρτί με έναν κωδικό σαν αποδείξει μοιάζει)και εγώ θα σου στείλω το invitation link...Το screenshot είναι φωτογραφία για να δεις ότι έχω την προσκλύση..
ενταξει σου εστειλα τον κwδικο κοιταξε στο εμαιλ σουakhs έγραψε:Sinister_Angel έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ PAYSAFE ΘΕΛW ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΛW ΤΟΝ ΚWΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙΣ ΤΟ ΙΝVITEakhs έγραψε:Sinister_Angel έγραψε:akhs έγραψε:ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠWΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕSinister_Angel έγραψε:Δεν δίνω blue white gt .Δίνω galaxy tracker για blue white gt η πουλάω την galaxy tracker invite
----- sinisterangel1 @yahoo.gr ------
to teleutaio grama einai to noumero ena
kai einai xwris keno kai paules apla to ekana giati den me afinei to forum na steilw to mail mazi
ntroph sou ti allo na sou pw egw sou esthla thn paysafe kai afoy thn exargurwses twra mou bgazei sfalma to email sou gia na sunennohthoume ntroph sou mono autoSinister_Angel έγραψε:ενταξει σου εστειλα τον κwδικο κοιταξε στο εμαιλ σουakhs έγραψε:Sinister_Angel έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ PAYSAFE ΘΕΛW ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΛW ΤΟΝ ΚWΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙΣ ΤΟ ΙΝVITEakhs έγραψε:Sinister_Angel έγραψε:akhs έγραψε:ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠWΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕSinister_Angel έγραψε:Δεν δίνω blue white gt .Δίνω galaxy tracker για blue white gt η πουλάω την galaxy tracker invite
----- sinisterangel1 @yahoo.gr ------
to teleutaio grama einai to noumero ena
kai einai xwris keno kai paules apla to ekana giati den me afinei to forum na steilw to mail mazi
giati mou eipes psemmata oti exeis prosklhsh gia blie-white kai oti den sou thn exw sthlei egw den sou eipa psemmataNI_KOS έγραψε:Καλά να πάθεις και εσύ που πας ξεβράκωτος στ'αγγούρια...Εμπιστεύεσαι τον καθένα...
tha se paw sthn endeixh hlektronikou egglhmatos kai tha se brw mesw email mhn stenaxwriesaiakhs έγραψε:giati mou eipes psemmata oti exeis prosklhsh gia blie-white kai oti den sou thn exw sthlei egw den sou eipa psemmataNI_KOS έγραψε:Καλά να πάθεις και εσύ που πας ξεβράκωτος στ'αγγούρια...Εμπιστεύεσαι τον καθένα...
esu sofo988 αν εισαι εισαι ο διαχειριστηs του σιτε greek-tracker.forumotion.com να τον διαγραψειs γιατι κοροιδευουν τον κοσμο και περνουν λεφτα ειπα και γw εδw ημαστε θα εχει προσκληση η προσκληση ηταν για blue-white και οχι για greek-team.cc που ειναι και δυσκολο να βρειssofo988 έγραψε:Πρώτα απ'όλα "akhs" βρίσκω τραγικό να δέχεσαι να αγοράσεις τον "αέρα" πρόσκληση που πουλάει ο καθένας...
Δεύτερον για αυτόυς που πουλάν και αγοράζουν προσκλήσεις για to greek-team.cc πιστεύω να γνωρίζουν πως η πώληση των προσκλήσεων παραβιάζει τους κανόνες του tracker και μόλις εντοπιστούν θα διαγραφούν (και οι πωλητές και οι αγοραστές).
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης