Στο φόρουμ μπορείς να ζητήσεις προσκλήσεις για όποια σελίδα θέλεις!
Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο
[ Δες όλη τη λίστα ]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αρέσει στον χρήστη Ronin
Αρέσει στον χρήστη vuzevuze
niklas έγραψε:Καλησπέρα έχω αρκετές προσκλήσεις διαθέσιμες για το greek-team.Συγκεκριμένα 7 αλλα έχω αρκετούς πόντους τους οποίους μπορώ να μετατρέψω σε προσκλήσεις.
Οποιος επιθυμεί πρόσκληση να γράψει το email του για να του στείλω.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ : το greek team ανοίγει κατα καιρούς τις προσκλήσεις των μελών π.χ. τωρα που μπήκα δέν μπορω να στείλω σε κάποιον .Θα το ελέγχω καθημερινά.Όταν δώ ότι έχουν ανοίξει θα σας στείλω.Οι προσκλήσεις θα στέλνονται κατα σειρά προτεραιότητας.Ωστόσο θα εκτιμούσα εάν κάποιος απο εσάς μπορεί να στείλει σε εμένα πρόσκληση για κάποιο άλλο site .Μπορείτε δηλαδή να γράψετε το email σας και το site για το οποίο έχετε διαθέσιμη πρόσκληση.
asterix12 έγραψε:niklas έγραψε:Καλησπέρα έχω αρκετές προσκλήσεις διαθέσιμες για το greek-team.Συγκεκριμένα 7 αλλα έχω αρκετούς πόντους τους οποίους μπορώ να μετατρέψω σε προσκλήσεις.
Οποιος επιθυμεί πρόσκληση να γράψει το email του για να του στείλω.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ : το greek team ανοίγει κατα καιρούς τις προσκλήσεις των μελών π.χ. τωρα που μπήκα δέν μπορω να στείλω σε κάποιον .Θα το ελέγχω καθημερινά.Όταν δώ ότι έχουν ανοίξει θα σας στείλω.Οι προσκλήσεις θα στέλνονται κατα σειρά προτεραιότητας.Ωστόσο θα εκτιμούσα εάν κάποιος απο εσάς μπορεί να στείλει σε εμένα πρόσκληση για κάποιο άλλο site .Μπορείτε δηλαδή να γράψετε το email σας και το site για το οποίο έχετε διαθέσιμη πρόσκληση.
nikia eimai γνωστος μια προσκληση greek-team to i meil moy einai polyxrxrhstos@gmail.com
tavoularas έγραψε:Καλησπέρα θα ήθελα πολύ μια πρόσκληση το mail είναι tavoularis.george@gmail.com έχω πρόσκληση για το trellas
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης