ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.ΤΟ E-MAIL ΕΙΝΑΙ nikbaouer@gmail.com. poso einai h syndromh?eyxaristv
Στο φόρουμ μπορείς να ζητήσεις προσκλήσεις για όποια σελίδα θέλεις!
Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο
[ Δες όλη τη λίστα ]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αν προσέξεις η προσφορά για προσκλήσεις έγινε το 2017, τώρα είμαστε 2024!menelaosg έγραψε:Μια πρόσκληση παρακαλώ στην
gogiannos@gmail.com
Αρέσει στον χρήστη thpap74
εχει κλεισει αυτο το σαιτ εχει αλλα που μπορεις να μπεις μονο με προσκληση απο μελος και τα πιο πολλα εγιναν επι πληρωμη θα σου προτεινα να ρωτησεις τον giannis223 για αλλα σαιτ το καλυτερο ελληνικο τορρενταδικο ειναι το grtz αλλα πλεον εχει αρκετα προγραμματα που βρισκουν αυτοματα ελληνικους υποτιτλους σε ταινιες,σειρες και απλα θα μπορουσε να μπεις σε ενα μεγαλο σαιτ και μετα βαζεις π.χ. το bs player να σου βρει τους υποτιτλους και το vlc μου φαινεται το κανει δεν θυμαμαιVICKY86 έγραψε:Καλήσπερα μια πρόσκληση σας παρακαλώ πολύ.. Ήμουν μέλος αλλά όταν έκλεισε δεν ξέρω τι έγινε.. Μια βοήθεια που θα βρω το site κ πως θα μπω
αποψη μου κατεβασε το bs player ή καποιο αντιστοιχο δεν ειναι δυσκολα στην λειτουργια τους και αλλη λυση βαλε το kodi με real debrid με προσθετα που θα βρεις στο PCsteps ή καποια κοινοτητα και θα κανεις την δουλεια σου με 0,10 λεπτα την ημερα αν βαλεις και vpn εισαι οκ εχει οδηγιες στο pcsteps.gr πως θα βρισκει αυτοματα υποτιτλους εαν υπαρχουν σχεδον απο ολες της πηγεςVICKY86 έγραψε:Απ ότι είδα κ εκεί πρόσκληση θέλει γάμωτο.. Δεν έχω ούτε νετφιλξ ούτε τπτ.. Κ τώρα με το μωρό στο σπίτι μόνο Ερτφλιξ βλέπω πως μπορώ να το βρω το παλικάρι που μ είπες
ωραια αφου το kodi αποκλειεται τοτε εχεις 2 επιλογες ευκολες 1) κατεβασε ειτε το potplayer/bsplayer ειναι ευκολα στην χρηση και το potplayer κανει αυτοματη μεταφραφη(google translate) στους υποτιτλουςVICKY86 έγραψε:Δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία Ήμουν στο greek team πάνω απ 15 χρόνια.. Γέννησα κ χάθηκαν όλα
Σου προτείνω να γραφτείς στο Πειρατικό, στο Ντελόγω και στο OldGreekTracker (θα σου έλεγα και στο Διαμάντι αλλά αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί)VICKY86 έγραψε:Καλήσπερα μια πρόσκληση σας παρακαλώ πολύ.. Ήμουν μέλος αλλά όταν έκλεισε δεν ξέρω τι έγινε.. Μια βοήθεια που θα βρω το site κ πως θα μπω
ntelogo.orgVICKY86 έγραψε:Μόνο το greek tracker βρήκα τα άλλα δεν τα βρίσκω γάμωτο.. Σε ευχαριστώ πολύ.. Κρίμα που έχει μόνο ελληνικές σειρές ταινίες δεν έχει τπτ ακόμα
Εγώ σε αντίθεση με σένα τα εμπιστεύομαι και τα δυο!mamak1989 έγραψε:ntelogo.orgVICKY86 έγραψε:Μόνο το greek tracker βρήκα τα άλλα δεν τα βρίσκω γάμωτο.. Σε ευχαριστώ πολύ.. Κρίμα που έχει μόνο ελληνικές σειρές ταινίες δεν έχει τπτ ακόμα
peiratiko.org
αλλα δεν τα εμπιστευομαι για αυτο να προσεχεις
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης